Novi Sad
11.03.2012.
16:58 > 16:57
Posle višečasovnog sastanka sa igračima i sa članovima stručnog štaba, Upravni odbor FK Vojvodine saopštio je da će maksimalnim novčanim kaznama sankcionisati lošu igru bez golova sa Metalcem u Novom Sadu, u okviru 17. kola Superlige Srbije.
  • Slaninar

    12.03.2012 10:47
    Vlaovicu,mars iz kluba !
    Bravo za Lalu i njegov komentar.Ovaj Dusan Vlaovic je prava dvorska luda i spadalo.Tako su Tito i Kardelj nalazili ljude u Belom dvoru,kad im je trebalo da nekog popljuju.Taj Vlaovic je zista za sprdnju.Malopre sam kupio casopis Vosu i uverio se u sve istine o kojima pise Lala u svom komentaru.To je vise od sramote.To je ruganje istoriji.
  • BULEVARCI!!!

    12.03.2012 10:42
    POLETANOVIC PRVA POSTAVA! BLVR
    Trebali ste odma na pocetku ubaciti Poletanovica i Mitosevica!! bilo bi bra 2 komada, ovako bruka, katai nemoze da potrci 10metara... Abu je kralja... stavite poleta u prvu postavu!!!
  • Podbarac

    12.03.2012 08:23
    Cekamo akciju
    Dule,lepo pricas ali mi cekamo konkretnu vasu reakciju a i nadamo se nekom uspehu, 2014.godine Vosa slavi 100 godina pa bi nam titula ili kup dosli kao melem na ranu da imamo razlig za slavlje.Mada,iskreno sumnjam u sposobmosti ove uprave,totalono ste nizasta
  • Lala

    11.03.2012 19:03
    CRNOGORSKI LOBI
    Nisam nacionalista,ali je sramota sta ovaj Bata Kan-Kan radi od nase Vose,potpomognut ovim nesrecnim direktorom lista Dnevnik,Dusanom Vlaovicem,koga Bata povremeno istura kao "dvorsku ludu".Za uzvrat mu je cerka dobila namestenje da uredjuje list Vosa i mogucnost da pravi intervjue sa svojim tatom.Takva glupost nije zapamcena u novinarstvu.Kaznjavaju catu i potrcka Radisava Rabrenovica.Dobra im je ona krilatica Kup je nas,a ja se pitam cija je Vojvodina ?
  • borrissey

    11.03.2012 18:01
    Kazna?
    A kakva je kazna za klovna predsednika, gospodina Katu Bam-Bama? Čoveka koji u svakom prelaznom roku proda sve što može i valja i onda maže oči kako stvari idu na bolje? Bato - napolje iz kluba! Oteraće te pravi Slaninari!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna